July 20, 2008

Burnt Papers

Yipppiii! Finally I can make it, a burnt paper for digital scrapbooking. I always wonder about paper with burn effect. I have tried some tutorials. I hope you like it and feel free to download all of the papers. Thanks!


Download HERE

4 comments:

Maria said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 21 Jul [LA 02:23am, NY 04:23am, UK 09:23am, OZ 07:23pm]).

Jonni, John & Sofia said...

These are beautiful papers and I just LOVE the color. Thank you very much. Great job! :)

Hugs,
Jonni

AmeyasA said...

wow....cakep....
suka deh....pake illus ya ma?
keren euy....
aku blom ngerti bgt pake illus, td malem baru searching tutorial....tar aku email deh ya yg tuto bagus mnurut aku ya, hari ini niatnya mau search tuto juga...
irma, aku baru tau dari edhis adacara bikin paper,kek itulah paperku terakhir ma, aku create crumpled nya satu, trus aku timpa ke warna, jd banyak warna, ternyata kita boleh bikin banyak paper bgitu ma,
O iya udh coba donlod brush dari inet? wow bisa bikin banyak paper and kit dg free brush ma...tinggal timpa dan mainin opacity...

AmeyasA said...

ma...pasang cbox dong biar gampang mampir hehehe....
iya nih leyeh leyehnya kita megang scrap, gatel aja tangan pgn nge-scrap hihihi..
thanks komennya ya say...